Kennemer hondenschool

Home

Over ons

Puppycursus
Beginners en vervolg

Sport en spel
Privéles
Gedragstherapie

Nieuws

Contact

   F4

Naast mijn baan als dierenarts-assistente ben ik op beperkte schaal hondentrainingen gaan verzorgen en door de vele positieve reacties die ik mocht ontvangen ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het verzorgen van trainingen. Ik heb de instructeurs-opleiding van Martin Gaus gevolgd.

SPPD

 

Gedragsconsult bij u thuis op maat:

Vertoont uw hond probleemgedrag en heeft u hierbij hulp nodig, neem dan contact met ons op. We zullen u vragen stellen om te achterhalen waarom uw hond het gedrag vertoont en vervolgens een plan opstellen om het gedrag in de juiste banen te leiden. Wilt u meer informatie neem contact met ons op via mailto:info@kennemerhondenschool.nl of bel mij op 06-22982848

 

Gedragspreekuur iedere woensdag

Vanaf woensdag 6 december starten wij in samenwerking met Paul de Vijlder van Hondenschool aan de Voet een gedragspreekuur. Wij zijn van 12.00-15.00 uur aanwezig voor vragen omtrent het gedrag van uw hond.

Let op! het kan zijn dat wij een vervolg afspraak met u zullen maken, omdat gedrag nou eenmaal niet altijd direct te beantwoorden is. Zorg ook voor veiligheid van anderen. Vertoont uw hond agressief gedrag naar honden of mensen, laat de hond dan in de auto en overleg met de therapeuten. 

Locatie: Kromme Spieringweg 256B, Vijfhuizen


 


Made by web-4-all
Last update: 07-06-17