Gehoorzaamheid I

Beginnerscursus

In deze beginnerscursus komen reguliere gehoorzaamheidsoefeningen aan bod, zoals;
zit, lig, blijf, en oefeningen die zorgen voor meer aandacht voor de eigenaar.  Daarnaast wordt er
aandacht besteed aan zelfbeheersingsoefeningen, het niet opspringen tegen bezoek of eigenaar en het "hierkomen". We zullen ingaan op het eten van de straat en het loslaten van voorwerpen. Wandelen aan een slappe lijn is ook onderdeel van deze cursus. Iedereen traint naar eigen niveau, zodat geen hond of baas verveelt raakt. Zodra we de intensiteit van de oefeningen kunnen verhogen, doen we dat graag. De oefeningen worden creatief aangeboden en hierdoor als leuk ervaren bij zowel de hond, als de eigenaar. 

Een vrolijke gehoorzame hond

Er wordt aandacht besteed aan het gedrag van de hond en zijn lichaamstaal. We kijken samen met u hoe u uw hond kunt motiveren, met als doel een vrolijke gehoorzame hond. De onderlinge band wordt versterkt en uw hond gaat het leuk vinden om samen te werken! Belangrijk is dat u de hond leert begrijpen en op een succesvolle manier aan de slag gaat. Zowel u als uw hond krijgen op deze manier vertrouwen in elkaar.

Voor honden van alle leeftijden

Deze cursus is een beginnerscursus voor honden van alle leeftijden. Ook geschikt als vervolg op de puppycursus, maar ook voor uw puberende hond een goede training.
Tijdens de lessen is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 50 minuten. En is geschikt voor honden vanaf 12 weken.

Clickertraining

U kunt kennismaken met clickertraining, een positieve trainingsmethode. U zult merken dat uw hond nog harder zijn best gaat doen, om de klik te verdienen. Dit onderdeel is niet verplicht in de cursus, maar wel door veel cursisten als prettig ervaren.

Overbruggingslessen/ opfrislessen

Zit er een periode tussen uw huidige en de nieuwe cursus, of wilt u oefeningen opfrissen, dan kunt u meedoen aan overbruggingslessen. Er is ruimte voor punten waar u tegenaan loopt en zullen wij aan de gang gaan met bovenstaande oefeningen.  

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door bij voorkeur een e-mail te sturen naar info@kennemerhondenschool.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Graag ontvang ik ook de naam, geboortedatum en eventueel het ras van uw hond. Ook hoor ik het graag als er bijzonderheden zijn.

Locatie, startdata en tijden

Locatie avond: Werfstraat 10, Haarlem (Noord) (afgesloten en bestraat terrein en deels overkapt)
Locatie ochtend:  Spaarndam, Kerkweg 19.
Prijs: €115,- voor tien lessen. 

Startdatum  Woensdag 30 mei om 18.10 uur (1 plaats vrij), vrijdag 25 mei om 9.30 uur (vol) en zaterdag 12 mei om 11.15 uur (vol).



De cursus vol? Mail ons!