Puppycursus 

Tot en met april nemen wij geen nieuwe cursisten meer aan voor puppy en basiscursus. 
U kunt wel bij ons terecht voor privélessen!

U kunt een mail sturen naar info@kennemerhondenschool.nl om af te spreken voor privélessen.
Let op: op dit moment zijn er problemen met Hotmail- en Gmailaccounts en kan het zijn dat wij in de spam box terecht komen.

 

 

In onze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze cursus gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

Onze groepen houden wij graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht met uw pup.
Het is belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Wilt u zich inschrijven? Klik op onderstaande inschrijfbutton om te registreren.
Na registratie kunt u direct zien of er plaatsen vrij zijn en een reservering maken. Geen plek vrij? Dan komt u automatisch op de wachtlijst en nemen wij contact met u op als er een plek vrij is gekomen.

Het is druk! En kunt u hierom mogelijk niet direct starten. U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles en gaan we gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aanloopt.
Vaak is een puppy privéles in de eerste of in de tweede week dat de pup bij u is komen wonen, heel prettig om de handvatten te krijgen voor een goede start. Wij komen ook bij u thuis.

Locaties:
Elke maandag- en woensdagavond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Ochtend en middag lessen: Kerkweg 19, Spaarndam     
Kosten:
€95 voor een cursus van 6 weken a 45 minuten
Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus
Dagen en tijden       
Maandagavond tussen 19.15 uur *
Dinsdagochtend 10.20 uur 
Dinsdagmiddag 15.30 uur *
Woensdagavond 18.10 uur *
Woensdagochtend 10.20 uur * 
Vrijdagochtend 10.20 uur
Zaterdagochtend 9.00 uur  

*Op maandag, dinsdag en woensdag trainen wij op dit moment nog in groepen van 3 cursisten a een half uur. U ontvangt vooraf een rooster qua indeling.

Helaas vanwege de maatregelen mag er helaas geen publiek meekomen naar de lessen. En dat is wat wij ontzettend jammer vinden!

Inschrijven