Puppycursus

In deze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze les gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

Het is druk! En kunt u hierom mogelijk niet direct starten. U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles en gaan we gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aanloopt.
Vaak is een puppy privéles in de eerste of in de tweede week dat de pup bij u is komen wonen, heel prettig om de handvatten te krijgen voor een goede start. Wij komen ook bij u thuis.

Onze groepen houden wij graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht met uw pup. Daarnaast is het belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Locaties:
Elke maandag- en woensdagavond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Ochtend en middag lessen: Kerkweg 19, Spaarndam     
Kosten:
€95 voor een cursus van 6 weken
Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus
Dagen en tijden               
Maandagavond tussen 19.15 en 20.15 uur*
Dinsdagochtend 10.20 uur 
Dinsdagmiddag 15.30 uur
Woensdagavond 18.30 vanaf 9 december verhuist deze puppyavond naar Haarlem om 18.10 uur)
Woensdagochtend 10.20 uur 
Vrijdagochtend 10.20 uur
Zaterdagochtend 9.00 uur  

*Op maandag- en woensdagavond trainen wij op dit moment nog in groepen van 3 cursisten a een half uur. U ontvangt vooraf een rooster qua indeling.

U kunt na inschrijving direct zien of er plaatsen vrij zijn en een reservering maken. Wij zitten vol tot half januari!
U kunt zich wel inschrijven en op de wachtlijst plaatsen.
Een privéles, nog dit jaar, is wel mogelijk.

In de kerstvakantie van 21 december 2020 t/m zondag 4 januari 2021 zijn we gesloten.

Het is van belang dat de opvoeding van een pup goed begint. Vanwege de crisis zijn we genoodzaakt om onze lessen aan te passen, volgens de regels van de RIVM.

Helaas vanwege de maatregelen mag er helaas geen publiek meekomen naar de lessen. En dat is wat wij ontzettend jammer vinden!
Wellicht is dit van tijdelijke kracht.

Inschrijven