Puppycursus voor pups die snel willen starten

In deze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.

Het is van belang dat de opvoeding van een pup goed begint. Vanwege de crisis zijn we genoodzaakt om onze lessen aan te passen, volgens de regels van de RIVM. 

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze les gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

U kunt bij ons bijna elke week instromen, hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u op puppycursus kunt gaan met uw pup. De groepen houden wij wel graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht. Daarnaast is het belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Locaties:
Maandagavond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Overige dagen: Kerkweg 19, Spaarndam     
Maandagochtend: Locatie Vogelenzang Bekslaan

Datum en tijd

Maandagochtend om 9.00 uur (VOL tot half september)                      
Maandagavond om 19.15 uur  (Vanaf 19 oktober 2 plaatsen vrij)
Dinsdagochtend om 10.20 uur (Vanaf 11 augustus 1 plaats vrij)
Woensdagavond om 18.30 uur (vanaf 30 september, 2 plaatsen vrij)
Woensdagochtend om 10.20 uur (Vanaf 26 augustus 1 plaats vrij )
Vrijdagochtend om 10.20 uur (let op, dit wordt een jonge hondencursus!)   
Zaterdagochtend om 9.00 uur (Vanaf 19 september 1 plaats vrij )

Gesloten van 27 juli t/ m 9 augustus 2020. Wij zijn dan alleen per e-mail bereikbaar, u krijgt binnen 5 dagen antwoord. Let op: De puppylessen op maandagochtend gaan wel door in de vakantie. 

Het is een moeilijke tijd vanwege de Coronacrisis! Hierom kunt u waarschijnlijk niet direct starten. U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles en gaan we gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aanloopt.
Vaak is een puppy privéles in de eerste of in de tweede week dat de pup bij u is komen wonen, heel prettig om de handvatten te krijgen voor een goede start.

Kosten:
€92,50 voor een cursus van 6 weken
Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen.
De hondenschool is gesloten van 27 juli t/m 9 augustus 2020. Voor vragen zijn wij alleen per e-mail bereikbaar. E-mails worden in de vakantie niet alle dagen behandeld.
Let op: op dit moment zijn er problemen met Gmail accounts, hierdoor kan het zijn dat ons antwoord in uw spam/ ongewenste e-mails terecht komt. 

Inschrijven