Puppycursus Haarlem voor pups die snel willen starten

In deze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.
De cursusduur is 7 lessen a 50 a 55 minuten. U kunt bijna elke week starten!

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze les gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

U kunt bij ons bijna elke week instromen, hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u op puppycursus kunt gaan met uw pup. De groepen houden wij wel graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht. Daarnaast is het belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Locaties:
Avond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Ochtend: Kerkweg 19, Spaarndam
Datum en tijd:
Maandagavond om 19.10 uur (1 plaats vrij vanaf 20 januari)
Vrijdagochtend om 10.30 uur (1 plaats vrij vanaf 24 januari)
Zaterdagochtend om 9.00 uur (1 plaats vrij vanaf 21 maart)
Dinsdagochtend om 10.40 uur vanaf 7 januari. (1 plaats vrij).

Het is druk! Hierom kunt u waarschijnlijk niet direct starten. U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles. Wij komen dan ook bij u thuis en gaan gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aan loopt.
Vaak is een puppy privéles in de eerste of de twee weken dat de pup bij bij u is komen wonen, heel prettig om handvatten te krijgen voor een goede start.

Kosten:
€89,50 voor een cursus van 7 weken
Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt binnen 4 werkdagen een antwoord.

Inschrijven