Puppycursus Haarlem voor pups die snel willen starten

In deze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.
De cursusduur is 7 lessen a 50 a 55 minuten. U kunt bijna elke week starten!

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze les gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

U kunt bij ons bijna elke week instromen, hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u op puppycursus kunt gaan met uw pup. De groepen houden wij wel graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht. Daarnaast is het belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Locaties:
Avond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Ochtend: Kerkweg 19, Spaarndam
Datum en tijd: 
Maandagavond om 19.10 uur (VOL, 2 plaatsen vrij vanaf 6 januari (eventueel mogelijkheid om op 16 december te starten)
Dinsdagochtend om 9.30 uur (2 plaatsen vrij vanaf 12 november)
Vrijdagochtend om 10.30 uur (VOL 1 plaats vrij vanaf 6 december)
Zaterdagochtend om 9.00 uur (VOL 1 plaats vrij vanaf 1 februari)

Het is druk! Hierom kunt u waarschijnlijk niet direct starten. U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles. Wij komen dan ook bij u thuis en kunnen we gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aan loopt.

Wij zijn gesloten van maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020. U kunt ons dan alleen via e-mail bereiken.
Heeft u zich ingeschreven voor een cursus, dan kan het wat langer duren voordat u van ons bericht krijgt. Let op: U bent pas ingeschreven voor een cursus, als u van ons de bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Kosten:
€89,50 voor een cursus van 7 weken

Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus

Aanmelden en direct starten

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt binnen 3 dagen een antwoord.
Let op: op dit moment zijn er problemen met Gmail accounts, hierdoor kan het zijn dat ons antwoord in uw spam/ ongewenste e-mails terecht komt. 

Inschrijven