Puppycursus Haarlem voor pups die snel willen starten

In deze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met spelletjes en puzzels welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.
De cursusduur is 7 lessen a 50 a 55 minuten. U kunt bijna elke week starten!

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze les gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

U kunt bij ons bijna elke week instromen, hierdoor hoeft u niet lang te wachten voordat u op puppycursus kunt gaan met uw pup. De groepen houden wij wel graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht. Daarnaast is het belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Locaties:
Avond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Ochtend: Kerkweg 19, Spaarndam

Op het moment zitten wij erg vol. vanaf augustus hebben wij weer plaatsen vrij. De groepen houden wij namelijk graag klein.
U kunt wel eerder bij ons terecht voor een puppy privéles. Wij komen dan ook bij u thuis en kunnen we gericht met punten aan de slag gaan, waar u tegen aan loopt.

Datum en tijd: 
Maandagavond om 17.05 uur (VOL, plaats vrij vanaf 12 augustus)
Maandagavond om 19.10 uur (VOL, plaats vrij vanaf 26 augustus)
Vrijdagochtend om 10.30 uur (VOL plaats vrij vanaf 30 augustus)
Zaterdagochtend om 9.00 uur (VOL plaats vrij vanaf 21 september)

De hondenschool is gesloten van 31 juli t/m 12 augustus 2019. Wij zijn dan alleen per e-mail bereikbaar en krijgt u binnen 3 dagen antwoord.

Kosten:
€87,50 voor een cursus van 7 weken

Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een handout via e-mail met de meest gestelde puppyvragen uit de puppycursus

Aanmelden en direct starten

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. U krijgt binnen 3 dagen een antwoord.
Let op: op dit moment zijn er problemen met Gmail accounts, hierdoor kan het zijn dat ons antwoord in uw spam/ ongewenste e-mails terecht komt. 

Inschrijven