Privéles of puppyconsult

U kunt ook bij ons terecht voor privélessen. Deze zijn geschikt voor honden van elke leeftijd, dus ook voor pups. We zullen gericht aan de slag gaan bij u thuis, met punten waar u tegen aanloopt in de training, of opvoeding. Doordat er weinig afleiding is bijvoorbeeld van andere honden of geluiden, zal u snel resultaat boeken. Uiteraard is het wel van belang om het geleerde ook in de praktijk te brengen en te oefenen met afleiding op de achtergrond, zowel binnen als buiten.

Privélessen/ losse lessen:
Les op de hondenschool in Spaarndam of Vogelenzang
€35 per half uur
€45 per drie kwartier
€60,- per uur

De puppy- en basiscursus zijn ook in de vorm van een privécursus te volgen op de locaties van de hondenschool. 6 weken a 30 minuten voor €197,50, op maandag-, dinsdag-, woensdag- of vrijdagmiddag.

Thuisconsult:
€70,- voor een uur inclusief reis en parkeerkosten binnen een straal van 15 kilometer.

Puppyconsult aan huis

Voor veel eigenaren is het prettig om handvatten te krijgen voor een goede start.
Tijdens deze privéles zullen we ingaan op het opvoeden van een pup, u kunt hierbij denken aan de volgende punten:

Socialisatie, zindelijkheid, wandelingen, het niet opspringen (tegen visite of mensen buiten), het puppybijten, kinderen en honden, andere huisdieren, (hersenwerk)spellen, benchtraining, omgangsregels en nog veel meer.
U bepaalt wat u de hond wilt leren, zoals bijvoorbeeld de meest voorkomende basisoefeningen; zitten, liggen, zelfbeheersing, wandelen aan een slappe lijn en het hierkomen.

De kosten voor een privéles of een puppyconsult aan huis bedraagt €70,- voor ongeveer een uur, dit is inclusief parkeer en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer.