Privéles of puppyconsult

U kunt ook bij ons terecht voor privélessen. Deze zijn geschikt voor honden van elke leeftijd, dus ook voor pups. We zullen gericht aan de slag gaan bij u thuis, met punten waar u tegen aanloopt in de training, of opvoeding. Doordat er weinig afleiding is bijvoorbeeld van andere honden of geluiden, zal u snel resultaat boeken. Uiteraard is het wel van belang om het geleerde ook in de praktijk te brengen en te oefenen met afleiding op de achtergrond, zowel binnen als buiten.

De kosten voor een privéles of een puppyconsult bedraagt €30,- voor een half uur en €55,- voor een uur.

Puppyconsult aan huis

Helaas door de Coronacrisis vervallen de privélessen aan huis.

Voor veel eigenaren is het prettig om handvatten te krijgen voor een goede start.
Tijdens deze privéles zullen we ingaan op het opvoeden van een pup, u kunt hierbij denken aan de volgende punten:

Socialisatie, zindelijkheid, wandelingen, het niet opspringen (tegen visite of mensen buiten), het puppybijten, kinderen en honden, andere huisdieren, (hersenwerk)spellen, benchtraining, omgangsregels en nog veel meer.
U bepaalt wat u de hond wilt leren, zoals bijvoorbeeld de meest voorkomende basisoefeningen; zitten, liggen, zelfbeheersing, wandelen aan een slappe lijn en het hierkomen.

De kosten voor een privéles of een puppyconsult aan huis bedraagt €55,- voor ongeveer een uur, dit is exclusief parkeer en reiskosten.

Inschrijven