In deze beginnerscursus komen reguliere gehoorzaamheidsoefeningen aan bod, zoals;
zit, lig, blijf, en oefeningen die zorgen voor meer aandacht voor de eigenaar.  Daarnaast wordt er
aandacht besteed aan zelfbeheersingsoefeningen, het niet opspringen tegen bezoek of eigenaar en het “hierkomen”. We zullen ingaan op het eten van de straat en het loslaten van voorwerpen. Wandelen aan een slappe lijn is ook onderdeel van deze cursus. Iedereen traint naar eigen niveau, zodat geen hond of baas verveelt raakt. En is het ons doel dat u de lichaamstaal van uw eigen hond, maar ook de lichaamstaal van andere honden, leert lezen, zodat de opvoeding “bijna” vanzelf zal gaan.
 Zodra we de intensiteit van de oefeningen kunnen verhogen, doen we dat graag. De oefeningen worden creatief aangeboden en hierdoor als leuk ervaren bij zowel de hond, als de eigenaar.

Een vrolijke gehoorzame hond

Er wordt aandacht besteed aan het gedrag van de hond en zijn lichaamstaal. We kijken samen met u hoe u uw hond kunt motiveren, met als doel een vrolijke gehoorzame hond. De onderlinge band wordt versterkt en uw hond gaat het leuk vinden om samen te werken! Belangrijk is dat u de hond leert begrijpen en op een succesvolle manier aan de slag gaat. Zowel u als uw hond krijgen op deze manier vertrouwen in elkaar.

Voor honden van alle leeftijden

Deze cursus is een beginnerscursus voor honden van alle leeftijden. Ook geschikt als vervolg op de puppycursus, maar ook voor uw puberende hond een goede training.
Tijdens de lessen is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 50 minuten. En is geschikt voor honden vanaf 16 weken.
Wij hebben op het moment ook een basiscursus van 30 minuten per les, met maximaal 3 cursisten! Deze cursus duurt 6 weken. Kleine groepen, sneller een voldane hond.

Kleine groepen

Wij trainen volgens de richtlijnen van de RIVM.

Clickertraining

U kunt kennismaken met clickertraining, of een beloonwoord, een positieve trainingsmethode. U zult merken dat uw hond nog harder zijn best gaat doen. Dit onderdeel is niet verplicht in de cursus.

Locatie maandag en woensdagavond 
Werfstraat 10, Haarlem (Noord)
(afgesloten en bestraat terrein en deels overkapt)
Locatie overig
Kerkweg 19,  Spaarndam,
Lesdagen
Maandagavond
Woensdagochtend, -middag en -avond
Vrijdagochtend
Zaterdagochtend
Prijs
Basiscursus max 5 cursisten €142,50 voor een cursus van 10 weken
Basis 30 minuten max 3 cursisten €95,- voor een cursus van 6 weken 

Wij zitten tot eind februari vol. U kunt wel bij ons terecht voor privélessen. 

Inschrijven