Wij kunnen weer beperkt nieuwe cursisten aannemen voor de puppy- en basiscursus in de vorm van duo-lessen. 
Basis 1 en puppycursus zit tijdelijk vol, maar we zijn weer aan het plannen voor de maand mei! Interesse? Schrijf je in en stuur ons een mail met jouw voorkeursdagen.
Je kunt ook bij ons terecht voor privélessen en kun je je vast inschrijven via ons login-systeem. Hiermee zullen we je op de hoogte brengen als er nieuwe cursussen klaar staan.
Binnenkort kunnen we jullie zeker van dienst zijn.

Wil je eerder aan de slag dan zouden onze pakketten voor privelessen ook een optie kunnen zijn voor jou.

In deze beginnerscursus komen reguliere gehoorzaamheidsoefeningen aan bod, zoals;
zit, lig, blijf, en oefeningen die zorgen voor meer aandacht voor de eigenaar.  Daarnaast wordt er
aandacht besteed aan zelfbeheersingsoefeningen, het niet opspringen tegen bezoek of eigenaar en het “hierkomen”. We zullen ingaan op het eten van de straat en het loslaten van voorwerpen. Wandelen aan een slappe lijn is ook onderdeel van deze cursus. Iedereen traint naar eigen niveau, zodat geen hond of baas verveelt raakt. En is het ons doel dat je de lichaamstaal van jouw eigen hond, maar ook de lichaamstaal van andere honden, leert lezen, zodat de opvoeding “bijna” vanzelf zal gaan.
 Zodra we de intensiteit van de oefeningen kunnen verhogen, doen we dat graag. De oefeningen worden creatief aangeboden en hierdoor als leuk ervaren bij zowel de hond, als de eigenaar.

Een vrolijke gehoorzame hond

Er wordt aandacht besteed aan het gedrag van de hond en zijn lichaamstaal. We kijken samen met jou hoe we jouw hond kunnen motiveren, met als doel een vrolijke gehoorzame hond. De onderlinge band wordt versterkt en jouw hond gaat het leuk vinden om samen te werken! Belangrijk is dat je de hond leert begrijpen en hierdoor op een succesvolle manier aan de slag gaat. Zowel jij als jouw hond krijgen op deze manier nog meer vertrouwen in elkaar.

Voor honden van alle leeftijden

Deze cursus is een beginnerscursus voor honden van alle leeftijden. Ook geschikt als vervolg op de puppycursus, maar ook voor de puberende hond een goede training.
Tijdens de lessen is er genoeg tijd om vragen te stellen.

De cursus bestaat uit 6 lessen van ongeveer 45 minuten per 4 cursisten. En is geschikt voor honden vanaf 16 weken.
Wij trainen volgens de richtlijnen van de RIVM.

Clickertraining

Je kunt kennismaken met clickertraining, of een beloonwoord, een positieve trainingsmethode. Je zult merken dat jouw hond nog harder zijn best gaat doen. Dit onderdeel is niet verplicht in de cursus.

Locatie maandag-, woensdag- en vrijdagavond 
Werfstraat 10, Haarlem (Noord)
(afgesloten en bestraat terrein en deels overkapt)
Locatie overig
Kerkweg 19,  Spaarndam
Lesdagen
Maandagavond
Woensdagochtend, -middag en -avond
Vrijdagochtend, vrijdagavond
Zaterdagochtend
Prijs
€97,50 voor een cursus van 6 weken a 45 minuten groep van 4 cursisten
€97,50 voor een duo-les van 6 weken a 30 minuten

Inschrijven