Puppycursus 

Gesloten van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024. E-mails worden gelezen, maar duurt het langer voordat deze beantwoord worden. Telefonisch en via WhatsApp niet bereikbaar.

In onze puppycursus leer je alles over jouw pup; hoe zij denken, hoe zij leren, en leer je hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals hierkomen, aandacht voor jouw, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Voerbaktraining en verzorging, zoals tandjespoetsen staat ook op het menu. Bij het puppyspelen geven we informatie hoe spel tussen honden onderling er uit moet zien.
Daarnaast maak je kennis met hersenwerkspelletjes die geschikt zijn voor jouw pup om hem ook mentaal uit te dagen. Tijdens de lessen kun je vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje.
Een leuke cursus waarbij je jouw pup leert begrijpen, de hondentaal leert kennen en samen op ontdekking gaat. 

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze cursus gaat het om de socialisatie van jouw pup. Jouw puppy maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours. Een uitdagend parcours met wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een vreemde ondergrond, een wip en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maak je nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

Onze cursus is geschikt voor pups tussen de 9 en +/-20 weken.
Het is belangrijk dat de pup ongeveer een week heeft kunnen wennen aan zijn nieuwe thuis en ook hebben wij de voorkeur dat pups de 9-weken vaccinatie of een titerbepaling hebben gehad als ze starten op de hondenschool.

Vaak is een puppyprivéles in de eerste of in de tweede week dat de pup bij u is komen wonen, heel prettig om de handvatten te krijgen voor een goede start.
Wij komen ook bij jullie thuis.
Gemiddeld is de wachttijd voor een privéles 2 tot 3 weken.

Locaties en dagen:
Kerkweg 19, Spaarndam (In de winter trainen we overdekt).
Het klinkt misschien ver, maar deze mooie landelijke locatie ligt achter de Veerplas. 
Kosten:
€120 voor een cursus van 6 weken a 50 minuten, max 5 cursisten
€215 voor een privécursus van 6 weken a 30 minuten
Inbegrepen:
Hand-out met oefeningen en video’s via e-mail.

Er zijn nog plekken vrij in onderstaande cursussen:

Elke week wordt de website geüpdatet met nieuwe groepslessen. Staat er geen geschikte dag voor je tussen, stuur dan een e-mail naar info@kennemerhondenschool.nl. Bij voldoende animo plannen we extra cursussen. 

Inschrijven