Puppycursus 

In onze puppycursus leert u alles over uw pup; hoe zij denken, hoe zij leren, en u leert hun lichaamstaal kennen.
Oefeningen zoals, zit, lig, hierkomen, aandacht voor de baas, zelfbeheersing en wandelen aan de slappe lijn komen in de cursus aan bod. Ook laten wij u kennis maken met hersenwerkspelletjes welke geschikt zijn voor uw pup. Tijdens de lessen kunt u vragen stellen in het daarvoor bestemde vragenrondje. Een leuke cursus waarbij u meer begrip voor uw pup krijgt, bewust wordt van eigen handelingen en op weg bent naar een leuke band.

Puppycursus en socialisatiecursus in één

In deze cursus gaat het om de socialisatie van uw pup en maken we een begin met kleine gehoorzaamheidsoefeningen. Uw pup maakt kennis met andere mensen, honden, geluiden en kan op ontdekking gaan in het puppyparcours, de puppyspeeltuin. Een veilig parcours met enigszins wiebelende voorwerpen, een tunnel, een klimplaats, een krakende ondergrond en nog veel meer.

Clickertraining

In de puppycursus maakt u nog geen gebruik van de clicker.

Wanneer starten met de puppycursus

Onze groepen houden wij graag klein, dus inschrijven vooraf is verplicht met uw pup.
Het is belangrijk dat de pup ongeveer een week gewend is aan de nieuwe thuissituatie en ook hebben wij als richtlijn dat zij de 9-weken vaccinatie hebben gekregen.

Is uw pup getiterd, dan zien wij ook graag het titerbewijs. Let op: het is altijd verstandig naast het titeren om uw pup in te enten tegen de ziekte van Weil en Kennelhoest.

Wilt u zich inschrijven? Klik op onderstaande inschrijfbutton om te registreren.
Na registratie kunt u direct zien of er plaatsen vrij zijn en een reservering maken. Geen plek vrij? Dan komt u automatisch op de wachtlijst en nemen wij contact met u op als er een plek vrij is gekomen.

Het is druk! En kunt u hierom mogelijk niet direct starten. 
Vaak is een puppy privéles in de eerste of in de tweede week dat de pup bij u is komen wonen, heel prettig om de handvatten te krijgen voor een goede start. Wij komen ook bij u thuis.
Gemiddeld is de wachttijd voor een privéles 2 tot 3 weken.


Helaas vanwege de maatregelen mag er helaas geen publiek meekomen naar de lessen. En dat is wat wij ontzettend jammer vinden!

Locaties en dagen:
Maandag- en woensdagavond: Werfstraat 10, Haarlem (met afdak)
Dinsdagavond: Penningsveer 
Dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtendochtend en afgestemde middag lessen: Kerkweg 19, Spaarndam     
Kosten:
€97,50 voor een cursus van 6 weken a 45 minuten groep van 4 cursisten
€97,50 voor een duo-les van 6 weken a 30 minuten
Deze cursus is ook privé op de locatie van de hondenschool te volgen. 6 weken a 30 minuten voor €185,-. 
Inbegrepen:
Een puppyspeeltje en een hand-out met oefeningen en filmpjes via e-mail 
Agenda:      
Wij geven bijna dagelijks cursussen. Staat er geen geschikte cursus tussen dan zit de cursus vol. Maar ondertussen zijn zijn we ook druk bezig met een nieuwe planning. Interesse? Mail dan jouw beschikbaarheid naar info@kennemerhondenschool.nl

Inschrijven